Omri Henri Invites - Simplon

Omri Henri Invites

Ruben van Hemmen + Zola & more

Vr 14 Juni 2019
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €6,- Deur: €6,- Genre: Pop
Koop tickets
Links

Omri Henri Invites is een showcase waar verschillende artiesten de nummers laten horen die ze de afgelopen tijd samen met Omri Henri hebben gemaakt. Voor een eenmalig concert zullen Zola, Juléa, Jelle Mulder en Ruben van Hemmen optreden onder begeleiding van een band samengesteld door Omri Henri!

Omri Henri
Omri Soekatma, in het werkveld ook wel Omri Henri genoemd, is een gitarist/songwriter die het belangrijk vindt dat de muziek grooved. Hij is onder andere actief in de band Haas waarmee hij op de Grote Markt en de Vismarkt van Groningen heeft gestaan. Daarnaast doet hij veel verschillende projecten en mocht hij Thijs Pot (finalist The Voice) begeleiden in de Ziggo Dome. Zijn inspiraties haalt hij uit Pop, R&B, Soul, Vaporwave en Blues. Zijn gitaarstijl wordt gekenmerkt met die van John Mayer waarin feel, groove en verhaal centraal staan.

Ruben van Hemmen
Ruben van Hemmen is zanger/songwriter van de Groningse popband Small Town Bandits. Met de band stond hij in 2018 in Paradiso (Amsterdam), in de finale van de Grote Prijs van Nederland en speelde hij o.a. in de grote zaal van De Oosterpoort. In het dagelijks leven werkt hij ook als bandcoach voor jonge, talentvolle bands in Groningen en werkt hij als zanger graag samen met andere artiesten.

Zola
Zola Bikouta is een zangeres/songwriter die een breed spectrum heeft als het gaat om muziekstijlen. Toch kan je haar stem vooral plaatsen in het soul/pop/R&B genre. Naast haar eigen werk is zij ook onderdeel van het duo Marigold Groove, samen met Jelle Mulder. In deze act spelen ze een mix van eigen werk en covers, van pop tot blues en van R&B tot country.

Jelle Mulder
Jelle Mulder speelt soulvolle Funk en Bluesballads met Speakizy. Daarnaast heb je hem al kunnen horen in –het met Zola Bikouta gevormde duo- Marigold groove. Jelle Mulder is regelmatig te horen met enkel een akoestische gitaar waarbij hij zijn soulvolle stem gebruikt en de luisteraar mee neemt in zijn gedachtes.

Juléa
Julia Lansink oftewel JULÉA heeft over de afgelopen jaren met uiteenlopende bands geschitterd op diverse poppodia. Ook heeft ze veel samengewerkt met producers in verschillende genres. Via haar muziek vertelt Juléa op een eigenzinnige wijze vol passie en intensiteit haar verhaal. Hiervoor laat ze graag invloeden van R&B en alternatieve muziek in haar songs doorschemeren. Juléa is continu op zoek naar het combineren van verschillende stijlen om te komen tot iets nieuws.

Supportact: Nicole Wairata
Nicole Wairata is een 19-jarige zangeres/singer-songwriter uit het hoge noorden. Met veel liefde voor de blues, soul, jazz en r&b heeft ze op jonge leeftijd van haar hobby haar beroep kunnen maken. Met haar unieke en eigen sound, een stem waarmee ze elke keer maar weer de aandacht van het publiek zal grijpen, staat ze op veel verschillende podia, werkt ze samen met verschillende artiesten, schrijft ze haar eigen nummers en geeft ze haar eigen zanglessen