Olivier Weiter - Simplon

Wildernis presents:
Olivier Weiter

Za 2 November 2019
Waar: Grote zaal Open: 23:30 - 05:00 uur Aanvang: 23:30 uur Ticket: €12,- Deur: €15,- Genre: Techno / House Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Dit wordt weer een avond om niet te vergeten! Wildernis is terug voor een hele avond house en techno! De vorige keer dat ze er waren was afgelopen april, toen brak Finnebassen de tent af.

Omdat het zo lang heeft geduurd komen ze terug met een hele dikke naam! Niemand minder dan Olivier Weiter komt naar het hoge noorden om de boel even goed op stelten te zetten. Olivier Weiter is een gerenommeerde naam in de Nederlandse house & techno scene en als we de grenzen overgaan zien we dat hij overal ter wereld draait voor volle zalen en festivals.

Naast dat hij DJ is heeft hij ook een label genaamd “WEITER”. Hier biedt hij jong talent een kans om te groeien en naam te maken in de scene. Onlangs stond de Mees Salomé remix van ‘Toyger’ op nummer een in de Melodic House & Techno top 100 op Beatport. Deze man weet dus heel goed waar hij mee bezig is.

Als tweede presenteren we deze avond Mononoid, deze twee Groningse helden hebben releases gehad op Einmusika, Stil vor Talent, Lost & Found en remixes uitgebracht op grote labels. Met optredens in binnen- en buitenland gaan ze ontzettend lekker en zijn we ook verheugd om het duo weer eens in hun hometown aan het werk te zien!

De line-up wordt aangevuld door Wildernis residents WLDR. en Stefan de Koning.

18+