OffCourse - Simplon

OffCourse

DJ Paypal + Nangdo + Ticklish + Beatstra

Za 24 September 2016
Waar: Grote zaal Open: 23:59 - 05:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €10,- Deur: €12,50 Genre: Bass / Beats Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Na vier geslaagde edities met gasten als Om Unit, Noisia, Rachel Green en Subp Yao is het tijd voor de vijfde editie van OffCourse met de WeBoogie crew uit Berlijn. Verwacht een avond vol vooruitstrevende sounds: footwork en juke, uptempo bootybeats met duidelijke invloeden uit de jungle, miami bass en hiphop aangevuld met groovy samples. Een avond waarvan je over een aantal jaren kan opscheppen dat je er toen al bij was!

DJ Paypal
Met zijn album ‘Sold Out’ leverde DJ Paypal een van de meest vooruitstrevende dance albums op het Brainfeeder label van Flying Lotus. Oorspronkelijk komt hij uit North Carolina waar hij onderdeel is van de Teklife crew, maar tegenwoordig woont hij in Berlijn. Vanuit daar maakt hij de wereld onveilig met zijn futuristische footwork. Zijn muziek is snel, absurd, stuiterend, geniaal en uniek in zijn soort.

Nangdo
Hij vertrok een aantal jaren geleden naar Berlijn, maar komt oorspronkelijk uit Groningen. In het verleden maakte Nangdo de stad onveilig met zijn hiphop en turntable skills, maar tegenwoordig is hij een van de meest gerespecteerde footwork/juke producers die het Europeese contionent rijk is. Hij werkte samen met o.a DJ Paypal en heeft een flink aantal releases op toonaangevende labels op zijn naam staan.

Ticklish
De derde DJ van het WeBoogie collectief komt ook uit Berlijn en is net zo vooruitstrevend als de andere twee heren. Met een goed gehoor voor melodie en harmonie brengt hij juke en foodwork/jungle, met een vleugje R&B. Een unieke mix waarmee hij al een grote tour door Amerika erop heeft zitten.

Beatstra
Hij is de resident van OffCourse, een man die weet wat hij wil en al jaren eigenzinnig draait. Op de vorige edities heeft Beatstra zich al kunnen bewijzen en zal deze keer ook tot het uiterste gaan om je te verrassen met de nieuwste muziek.