OffCourse - Simplon

OffCourse

Om Unit + Moresounds + Yorobi + Beatstra

Za 7 Mei 2016
Waar: Grote zaal Open: 23:59 - 05:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €10,- Deur: €12,50 Genre: Bass / Beats Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Bam! Tijd voor de derde editie van OffCourse, met een line-up waar we heel trots op zijn! Verwacht op 7 mei een goede dosis bass, beats en breaks.

Om-Unit
Als producer en DJ heeft Jim Coles zijn roots in het turntablism als DJ 2Tall. In 2010 werd hij onder de naam Om Unit bekend in de drum’n’bass/dubstep scene door zijn vooruitstrevende footworkedits met jungle invloeden. Naast samenwerkingen met o.a. Machinedrum & Sam Binga, een album voor Metalheadz waarvoor hij het persoonlijke sample archief van Goldie kreeg, begon hij zijn eigen label Cosmic Bridge waarop sindsdien toonaangevende releases uitkwamen van verschillende artiesten. Om Unit is een artiest die het bass genre persoonlijk veranderde door eigenzinnige producties en remixen.

Moresounds
De volgende headliner is Moresounds, die een liveset gaat doen. Hij is een meester in de dub met duidelijke jungle invloeden, de grooves van hip hop en de psychedelia of rave en dance music. Een unieke sound die de afgelopen jaren leidde tot releases op Om Unit’s Cosmic Bridge label, Fracture’s Astrophonica and Doc Scott’s 31 Records en remixes voor Machinedrum’s Vapor City project. Live een sensatie.

Yorobi
De avond wordt geopend door Yorobi, deze dame oorspronkelijk uit Groningen was van 2000-2007 resident van de Subsonik drum’n’bass avonden is Simplon. Tegenwoordig woont en draait ze voornamelijk in de randstad, heeft ze een radioshow op jungletrain.net. Ze heeft haar roots in de dnb, maar draait tegenwoordig meer richting de beats/bass.

Beatstra

Beatstra is de resident van OffCourse, een man die weet wat hij wil en al jaren eigenzinnig draait. Op de vorige twee edities heeft hij zich al kunnen bewijzen en zal deze keer ook tot het uiterste gaan om je te verrassen met de nieuwste muziek.

Combitickets:
Speciaal voor de bass liefhebbers verkopen we combitickets van €15,- voor OffCourse en Black Sun Empire op donderdag 5 mei.