OffCourse - Simplon

OffCourse

Noisia (beats set) + Bananaz + Bikkelneck + Beatstra + Gert Blok

Za 27 Februari 2016
Waar: Grote zaal Open: 23:59 - 05:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €7,50 Deur: €10,- Genre: Bass / Beats Leeftijd: 18+
Koop tickets

Bam! Tijd voor een tweede editie van OffCourse. Verwacht bass muziek in alle variaties denkbaar. Beats, Trap, Footwork, Future Bass, alles komt aan bod. Deze avond zal een breed scala aan bass-muziek de revue passeren, en dat gaan we doen met onderstaande line-up:

Noisia (beats set) 
Deze drie woorden zouden eigenlijk al genoeg moeten zeggen. Toch geven we nog een korte toelichting. Wanneer je de wekelijkse radioshow (tip!) luistert van Noisia zal het je opgevallen zijn dat de voorliefde voor muziek veel verder gaat dan drum and bass alleen. Deze avond komt Noisia een Beats Set draaien waarin de voorliefde voor bass en beats terug te horen zal zijn. 

Bananaz
Als deze naam je nog niet bekend in de oren klinkt, heb je het afgelopen jaar onder de spreekwoordelijke steen gelegen. Bananaz (aka Daniel Brouwer) heeft het afgelopen jaar ontzettend aan de weg getimmerd en producties gedaan voor het label van Kraantje Pappie, Bankpioniers. Op de BankTape en op de EP samen met groningse rapper Roelie Vuitton zijn z’n producties terug te horen. Deze avond zal Bananaz een set draaien met voornamelijk eigen producties!

Bikkelneck 
Abel Busz en Sietse van de Riet, je kent ze misschien al als de jongens achter de Bassface feesten. Dat ze een zaal kunnen slopen hebben ze wel al aangetoond. Dat ze een voorliefde hebben voor de rustiger experimentele bass muziek wist nog niet iedereen. Op de tweede editie van OffCourse debuteren ze als Bikkelneck en openen ze de avond met een rustiger set dan we van ze gewend zijn, maar net zo zeer de moeite waard. 

Beatstra
Als een van de residents van OffCourse is Dennis Batstra aka Beatstra ook weer van de partij. Onze ‘eigen’ muzikale veelvraat zal weer garanderen dat je een goede update krijgt van de nieuwste en tofste platen in het bass genre. En, als hij er zin in heeft, zal hij ook een aantal eigen producties draaien!

Gert Blok
Als een van de residents van OffCourse is Gert ook weer van de partij. Verwacht een set met het steviger werk en behoorlijk wat footwork en juke invloeden.