Oes (EP Release ‘Loyaal’) + Mulu - Simplon

Oes (EP Release ‘Loyaal’) + Mulu

Simplon UP

Do 22 Februari 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 23:30 uur Aanvang: 21:30 uur Ticket: €3,- Deur: €3,- Genre: Pop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Links

Inspiratie haalt Oes uit haar dagelijkse leven waarin ze met liefdesissues en carrièrestruggles heeft te maken. Muziek van zangeressen zoals Kehlani, Anne-Marie, Dua Lipa en Ella Eyre geeft haar kracht, maar tegelijk vraagt ze zich af waarom ze zo weinig van dit soort powervrouw-liedjes in het Nederlands hoort… Beïnvloed door deze wereldsterren schrijft Oes haar Nederlandstalige nummers op internationaal aanvoelende beats.

In december 2017 was Oes te zien tijdens de laatste Blind Audition van The Voice Of Holland seizoen 8. De coaches draaiden niet voor haar zelfgeschreven, Nederlandstalige versie van Despacito. Toch gebeurde er iets moois.. Nederland – inclusief RTL 4 en RTL XL – stak Oes massaal een hart onder de riem. Met een legio aan nieuwe fans knalt Oes het jaar uit. De zangeres heeft een stapel nieuwe muziek klaarliggen en is klaar om haar carrière naar een volgend level te tillen.

Support komt deze avond van Mulu. In 2017 dropte hij zijn EP genaamd ‘Altijd feestje’ met o.a Chubeats, Posij en de Enser. In 2018 komt hij met een nieuwe plaat geproduceerd door de The Jawker! Waar Mulu vroeger de negatieve kanten van het leven liet horen op rauwe beats, doet hij nu totaal het tegenoverstelde. Maar Mulu is en blijft natuurlijk Mulu. Zijn lach is krachtig en hij deelt deze graag met het publiek!