NSJO - Simplon

NSJO

ft. Pete Philly + Yoràn Vroom + Wicked Jazz Sounds

Di 13 December 2016
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €15,- Deur: €16,- Genre: Jazz
Koop tickets
Links

Op dinsdag 13 december staat het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO) met Pete Philly en Yoràn Vroom in Simplon. Met aansluitend Wicked Jazz Sounds, een line-up die garant staat voor de meest groovy nacht in Groningen!

Het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO) is een jonge, enthousiaste band bestaande uit 30 studenten uit het hele land. Ieder jaar brengt het NSJO jazzmuziek op revolutionaire manier naar een jong publiek. In 2016 combineert het NSJO hiphop en jazz: strakke hiphopbeats worden verrijkt met groovende jazzmelodieën. Dit doen ze echter niet alleen: niemand minder dan Pete Philly, één van de grondleggers van de Nederlandse hip hop, is frontman van het NSJO 2016 en drummer Yoràn Vroom verzorgt zijn ijzersterke aandeel in de ritmesectie.

Verwacht een knallende show vol stomende hits, strakke beats en jazzy sounds. Na de show nog niet uitgedanst? Geen paniek. Wicked Jazz Sounds neemt de zaal over voor een WJS Club Night where jazz meets dance. Wicked Jazz Sounds brengt een mix van jazz, hip hop, soul,funk, house, disco, latin, electronica en meer. Vanavond een exclusieve dj set van Phil Horneman. Een legendarische clubnacht met verrukkelijke beats in ongeëvenaarde smaken!

Kortingstickets:

  • Studentenkorting: €5,- korting voor studenten (op vertoon van studentenpas aan de deur)
  • Groepstickets: 6 tickets voor de prijs van 5, alleen in de voorverkoop verkrijgbaar en bij gezamenlijke binnenkomst.