NSJO - Simplon

NSJO

Spirits of Soul

Di 17 December 2019
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €17,- Deur: €17,- Genre: Jazz
Koop tickets
Links

Het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO) gaat weer op tour! 30 studenten uit heel Nederland hebben zich opnieuw een week lang opgesloten met één doel: de zalen helemaal plat spelen! NSJO 2019 zal volledig in het teken van SOUL staan. Oude soulclassics worden afgestoft en afgewisseld met op soul geïnspireerde muziek van hedendaagse artiesten, waardoor je een gevarieerd muzikaal spektakel te wachten staat! Het NSJO staat dit jaar onder leiding van saxofonist en bandleider Nils van Haften. Trompettist Jan van Duikeren zal als solist in de spotlight staan, en frontman David Dam zal het NSJO met zijn rauwe stem voorzien van een echte soulvibe. 

Zin om een avond te genieten van knallende soulclassics, lekkere groovy sounds en een spetterende show? Dan is het NSJO iets voor jou! De avond zal in stijl worden voortgezet met de nodige dansplaatjes op de speler! 

Studententickets
Studenten kunnen zowel online als aan de deur een studententicket kopen voor €12,-. Deze tickets zijn alleen geldig op vertoon van een studentenpas aan de deur.