NSJO - Simplon

NSJO

+ Steffen Morrison + Jerome Hol 

Di 11 December 2018
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €17,- Deur: €17,- Genre: Jazz
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Dinsdag 11 december trapt het NSJO 2018 met Steffen Morrison en Jerome Hol haar tour af in Simplon. Een line-up die garant staat voor het vetste feestje van Groningen!

De tour van het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO) trekt weer door het land. 30 studenten op het podium met maar één doel: de zaal helemaal plat spelen! In 2018 breekt het NSJO de tent af met Rock-‘n-Roll: scheurende gitaren worden verrijkt met te gekke jazzklanken. Dit doen ze echter niet alleen. Niemand minder dan Steffen Morrison is de frontman van het NSJO 2018. Als geen ander weet hij het publiek mee te nemen in een opzwepende vibe. Daarbij zal gitaareindbaas Jerôme Hol hem en het NSJO een handje helpen in een avond waar de voetjes van de vloer gaan! Het geheel zal staan onder leiding van Bert FransenKeer voor een avond terug naar de gouden jaren ’50 en ’60 en ga uit je dak met scheurende gitaren, stomende hitjes en een waanzinnige show!

Studententickets:
Studenten kunnen zowel online als aan de deur een studententicket kopen voor €12,-. Deze ticket is alleen geldig op vertoon van een studentenpas aan de deur.