Geannuleerd: Noah Guthrie - Simplon

Geannuleerd: Noah Guthrie

Za 13 Oktober 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €15,- Deur: €15,- Genre: Singer / Songwriter
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Links

GEANNULEERD:
Helaas is de gehele Europese tour van Noah Guthrie geannuleerd vanwege verplichtingen in de Verenigde Staten. Er is geen informatie over een eventueel nieuw concert.

De gekochte kaarten voor het concert van Noah Guthrie in Simplon zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Bezoekers die een kaartje hebben gekocht bij onze voorverkoopadressen kunnen hiervoor mailen naar tickets@simplon.nl. Onze excuses voor het ongemak!

——————

De bluesy singer-songwriter, Glee cast lid en YouTube ster brengt zijn unieke brand van americana en soul naar Simplon. Noah Guthrie zal samen met zijn band nummers van zijn nieuwe album ‘The Valley’ laten horen. 
Het is inmiddels alweer vier jaar geleden dat hij met zijn blues cover van LMFAO’s ‘Sexy and I Know It’ een Youtube sensatie werd en sindsdien is dit multitalent niet meer te stoppen.

Guthrie heeft meegedaan aan verschillende Amerikaanse tv-shows, hij speelde Roderick Meeks in de hitserie Glee. Verder heeft hij natuurlijk zijn eigen materiaal uitgebracht. Zijn nieuwste album verscheen in 2017 en is wereldwijd released door SonyRED. Ook heeft hij al als supportact het podium gedeeld met o.a. Ed Sheeran en Selena Gomez. Noah Guthrie gelooft er heilig in dat een nummer alleen moet kunnen staan, hoe simpeler het arrangement, hoe beter. Dit is goed terug te horen in zijn nieuwste album en tijdens zijn shows!

Support deze avond komt van Matt Perriment. Deze Britse singer-songwriter begon 7 jaar geleden met het maken van folk en indie songs. Sindsdien heeft hij veel shows gespeeld en is zijn debuut EP ‘Everlast’, uitgebracht in 2017, erg goed ontvangen. Hij heeft kort geleden nog als support gespeeld voor Nina June in Paradiso en voor HEAVN in Tivoli. Zijn live optredens zijn betoverend en hij weet het publiek sprakeloos te maken. Matt wordt meestal bijgestaan door een piano, viool of cello, waardoor het plaatje compleet is.