Noah Guthrie - Simplon

Noah Guthrie

+ St. Solaire + Roofman

Za 14 December 2019
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €14,- Deur: €14,- Genre: Pop
Koop tickets
Links

Je kunt hem kennen als YouTube ster, Glee cast lid, van America’s Got Talent, maar het belangrijkste is dat Noah Guthrie vooral een bluesy singer-songwriter is. Deze Amerikaan is een multitalent en scoorde in 2012 zijn allereerste hit met een blues cover van LMFAO’s ‘Sexy and I Know It’, waarna vele successen volgden.

Noah Guthrie heeft meegedaan aan verschillende Amerikaanse tv-shows en hij speelde Roderick Meeks in de hitserie Glee. De afgelopen jaren heeft hij naast vele covers ook zijn eigen materiaal uitgebracht. Zijn laatste album ‘The Valley’ verscheen in 2017 en is wereldwijd gereleased door SonyRED. Ook heeft hij al als supportact het podium gedeeld met o.a. Ed Sheeran en Selena Gomez. Noah Guthrie gelooft er heilig in dat een nummer alleen moet kunnen staan, hoe simpeler het arrangement, hoe beter. Dit is goed terug te horen in zijn muziek en tijdens zijn shows!

Support komt deze avond van de Nederlandse band St. Solaire. Hun sound is groots, melodisch en integer wat hangt tussen pop, alternatieve rock en folk. De singles ‘Morning Sun’ en ‘Running’ werden bescheiden streaming hits op Spotify en de band heeft meer dan 70 shows in binnen en buitenland op haar naam staan. Zo nam HEAVN de band mee op tour en speelden ze in uitverkochte grote zalen. Na een periode van liedjes schrijven is de tijd meer dan rijp om de planken weer te betreden en nieuwe muziek ten gehore te brengen.

Extra support voor de avond is Roofman! Naast dat hij de roadie is van Noah gaat hij de avond starten met een solo optreden. Hij heeft nieuwe teksten geschreven die hij deze tour voor het eerst laat horen!