Nina June - Simplon

Nina June

+ Beryl Anne

Vr 30 November 2018
Waar: Kleine zaal
Open: 20:00 - 23:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
VVK: € 10,-
DVK: € 10,-
Genre: Pop

Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

De Amsterdamse urban pop artiest Nina June haar stem doet denken aan Agnes Obel en Ane Brun. Verder heeft ze echter een unieke en scherpe sound. June combineert organische elementen met moderne elektronische productie en vindt inspiratie in de songs van Rhye en Zero7, maar ook in de soundtrack van ‘Les Intouchables’ en de instrumentale muziek van René Aubry. Met als resultaat: een serie van atmosferische en filmische pop songs.

Nina haar laatste muzikale project ‘Bon Voyage’ was een groot succes en de tracks op het album zijn meer dan 4 miljoen keer gestreamd. Het album laat duidelijk Nina haar kijk op de wereld zien. Het gaat over de verborgen eenzaamheid van onze generatie. “We groeien op met het idee dat we alles kunnen bereiken wat we maar willen. Tegelijkertijd zijn we zoekende: naar liefde, vrijheid, onze persoonlijke missie. We zijn meer dan ooit met elkaar verbonden, maar in deze zoektocht zijn we ook eenzaam. ‘Bon Voyage’ is een groet naar een ieder die zich in deze zoektocht bevindt”. 

Tijdens deze avond krijgt Nina support van Beryl Anne. Haar spannende, melodische popklanken laten je dansen om te vergeten. Je wilt er naar luisteren om weg te dromen met teksten die je wakker schudden. Met haar grote liefde voor (electro) pop, de 80’s en folk, opent Beryl Anne een nieuwe deur met een stijl die doet denken aan Lianne La Havas, Fleet Foxes en de energie van Little Dragon. Begin 2019 zal Beryl Anne haar debuut EP uitbrengen.