Niet In Mijn Naam Festival - Simplon

Niet In Mijn Naam Festival

Ma 20 Juni 2016
Waar: Kleine zaal Open: 19:30 - 22:00 uur Aanvang: 20:00 uur Gratis Genre: Politiek
gratis
Links

Niet In Mijn Naam en ROOD Groningen organiseren op maandag 20 juni het Niet In Mijn Naam Festival in Simplon. Het wordt een avond vol sprekers, muziek en activiteiten tegen de bombardementen in Syrië en Irak.

De burgeroorlog in Syrië heeft inmiddels meer dan 270.000 slachtoffers gemaakt. 11,6 miljoen mensen zijn voor het geweld op de vlucht geslagen. ‘We moeten iets doen’ is een veel gehoorde reactie op het geweld van ISIS. Maar laten we de lessen uit vorige oorlogen in het Midden-Oosten niet vergeten. Nóg meer bommen leiden niet tot vrede, maar tot nog meer oorlog. En nóg meer vluchtelingen. 

Om deze redenen wordt het Niet In Mijn Naam Festival georganiseerd. Deze avond zullen aanwezig zijn: SP tweedekamerlid Harry van Bommel, activist Niels Jongerius, stadsdichter Kasper Peters en de Skere Heren. Een band die rock, pop en rap mixt met politiek. Kortom, een avond vol met informatie en entertainment voor iedereen die zich uitspreekt tegen deze uitzichtloze oorlog. Kun je je hier in vinden of wil je meer leren over het conflict? Kom naar het Niet In Mijn Naam festival en spreek je uit!