Niels Geusebroek - Simplon

Niels Geusebroek

+ Maya Shanti

Vr 4 November 2016
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €15,- Deur: €16,- Genre: Pop
Koop tickets
Links

Een nieuwe look, een nieuwe sound, kortom: een vernieuwde Niels Geusebroek. Voor zijn tweede album ‘Wildfire’ richtte de zanger alles opnieuw in. Dit najaar doet hij een kleine clubtour langs een paar zalen en ontvangen we de Haarlemse muzikant graag in Simplon. 

Alweer meer dan tien jaar geleden begon Geusebroek als frontman van Silkstone, waarmee hij twee albums afleverde. Na een stilte pakte hij zijn carrière weer op als deelnemer van The Voice Of Holland. Het grote succes kwam echter pas later met de hit ‘Year Of Summer’, een dance-crossover met Wildstylez. Ook single ‘Take Your Time Girl’ was een regelrechte hit. Het zijn twee verschillende tracks, waarmee Geusenbroek tegelijkertijd zijn veelzijdigheid als artiest toont. Dat zie je ook terug in het verschil tussen zijn debuutalbum en tweede album, op laatstgenoemde gaat hij terug naar zijn roots.

Maya Shanti is een 20 jarige singer-songwriter uit Amsterdam. Opgegroeid in een creatieve familie. Vader als muzikante en moeder als kunstenares. Maya deed mee aan Giels Talentenjacht en is een van de winnaars geworden en zal in de grote zaal van Paradiso met o.a. de andere talenten spelen. Samen heeft ze met haar vader Cees Koldijk o.a. het officiële saillied 2015 geschreven en ook samen met haar vader in Carré gestaan.

Maya Shanti heeft o.a. 3/4x in North Sea Jazz gespeeld, daarnaast Melkweg grote zaal, Sail 2010 & 2015, de Beschaving, Mundial festival en meer. Naast muzikante is zij ook bekend als actrice Nenet uit Spangas.