Nana Adjoa - Simplon

Nana Adjoa

+ Sean Christopher

Za 31 Maart 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €10,- Deur: €10,- Genre: Indie / Pop
Koop tickets
Links

Dromerig en spannende alternatieve indie. Nana Adjoa neemt je af en toe even mee naar britse triphop uit de 90’s, maar om haar muziek in een hokje te plaatsen is vrijwel onmogelijk. De originaliteit spat er af, wat natuurlijk bijzonder is omdat de muziek wel lekker in het gehoor ligt. Nana Adjoa’s eigenzinnige warme stem is de leidraad in de muziek. Een stem die compacte poëtische teksten bezingt die samen met de sounds de dieptes in duiken en vragen stellen zonder een moment zwaarmoedig te worden.

In november verscheen haar debuutalbum ‘Down At The Roots’. Internationale faam werd ook al behaald. Zo stond Nana ook al in de playlist van radio station KCRW.  In DWDD vertelt 3FM DJ Eva Koreman dat Nana Adjoa voor die zender dé sound van 2018 is en wordt ook bekend dat Nana Adjoa op Noorderslag 2018 staat. Begin 2018 verwachten we nieuwe muziek van Nana Adjoa en zal ze een clubtour doen door Nederland. Op het moment is ze de artiest om in de gaten te houden!

De support act is singer-songwriter Sean Christopher uit Bristol. Sean Christopher maakt popsongs met “strakke melodieën,  intelligente teksten en emotionele content”. Hij is in Nederland opgegroeid en bij de band Moonpilot vond hij echt zijn draai in de muziekwereld. In 2010 werd de band verkozen tot Serious Talent op 3FM. Op 11 mei wordt zijn solo debut album ‘Yonder’ uitgebracht. Hierop kan je popmuziek met hartverwarmende teksten en kalmerende vocals verwachten. Één ding is zeker, van Sean Christopher gaan we ongetwijfeld nog veel horen.