Mr. Weazley - Simplon

Mr. Weazley

+ Sunroots

Vr 27 September 2019
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €12,- Deur: €12,- Genre: Hiphop / Afrobeat / Reggae
Koop tickets
Links

De in Curaçao geboren Benjamin Thode aka Mr. Weazley verhuisde als een klein jochie naar Nederland waar hij al snel in aanraking kwam met hiphop. Eerst stond hij als MC op het podium om daarna een van de leadzangers te worden van de succesvolle reggae-crossover band Leeways. Deze band stond in 2014 in de spotlights toen ze de Grote Prijs van Nederland wonnen. Na het succes met Leeways startte in 2017 Benjamin Thode zijn solo-project, met de sound van afrobeat als nieuwe liefde maakte Mr. Weazley zijn eerste single plus videoclip.

Een jaar later speelde Mr. Weazley al op grote festivals zoals Oerol en de Zwarte Cross en kregen ze iedereen aan het zweten tijdens de Popronde. Na de vele optredens kwamen er twee singles uit waarop ze op dezelfde voet door zijn gegaan. Eigenlijk blazen ze overal waar ze komen het dak eraf en verlaat niemand de tent zonder te hebben gedanst. De energie die ze meebrengen samen met de gezellige vibe die er altijd heerst zal ervoor zorgen dat je weggaat met heimwee!

In het voorprogramma staat Sunroots, een negenkoppige formatie uit Groningen. Onder de naam ‘The Rising Sun’ heeft de band al vele shows gegeven, twee EP’s uitgebracht en videoclips gemaakt. De band is op dit moment bezig met het schrijven en opnemen van de nieuwe plaat, wie weet krijgen we een kleine preview!