Moonloops + Marit Nygård en de Medemensen - Simplon

Simplon UP:
Moonloops + Marit Nygård en de Medemensen

Do 20 April 2023
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €3,- Genre: Singer / songwriter
Koop tickets
Links

Een unieke Simplon UP, want deze avond staat in het teken van de EP-release van Moonloops! Moonloops is het brein van de 23-jarige singer-songwriter Sarah Dekker. Met een oude gitaar en een hoofd vol verhalen, maakt ze harmonieuze bedroom pop. Letterlijk vanaf haar slaapkamer, begon ze in 2020 met verhalen vertellen over dromen, wensen en hoop en bracht het album ‘Ghost’ uit.

Met meer dan 14.000 luisteraars op Spotify is Moonloops de slaapkamer inmiddels ontgroeid en is ze klaar om de verhalen in haar hoofd in het echt te delen, oog in oog met de wereld en de mensen die haar zo inspireren. Zowel haar DIY-roots als haar grote dromen komen tot uiting in dit nieuwe hoofdstuk van haar groei als jongvolwassene en muzikant. Op 20 april kun je haar nieuwe EP ‘Little Astronaut’ bewonderen tijdens de release bij UP, die op 21 april op alle platformen uit komt. 

De tweede act van de avond is Marit Nygård en de Medemensen. Marit schrijft op wat haar raakt, en in een combinatie tussen kleinkunst en popmuziek komen daar blije, boze, verdrietige of hoopvolle maar vooral eerlijke liedjes uit. Ze is op zoek naar contact, goedkope huismerk wijn, naar een bestaan als eenmansorkest; wie goed luistert krijgt een kijkje in het leven van een student die zich worstelt door het volwassen worden, de liefde en een veranderende wereld. Sinds kort staat ze niet meer enkel in haar eentje op het podium, maar heeft ze haar support band De Medemensen om zich heen verzameld. Ze is onderdeel van het talent ontwikkelingstraject Hit The North 2023 en speelt al in verscheidene zalen in noord Nederland.