MOMENTUM - Simplon

MOMENTUM

Dr. Lektroluv + Riptide + Mason & Dutch Disco + Ambivalenz & more

Za 24 Oktober 2015
Waar: Hele pand Open: 23:00 - 06:00 uur Aanvang: 23:00 uur Ticket: €12,50 Deur: €15,- Genre: Electro
Koop tickets
Links

Het is tijd voor de tweede editie van Momentum! Begin dit jaar is het met een succesvolle eerste editie begonnen en we zijn trots om Dr. Lektroluv en de heren van Ambivalenz als vaste residents te mogen aankondigen. Het breed georiënteerde halfjaarlijkse concept Momentum staat voor een avond verspreid over maar liefst drie area’s door het pand en gaat muzikaal van disco tot electro en house tot funk.

Area 1 zal worden aangevoerd door de bekende Dr. Lektroluv. Hij is al jarenlang het toonaangevende en stabiele gezicht van het electro-genre wereldwijd. De man met het groene masker is een artiest met vele vlieguren achter de kiezen. Als labelbaas van het NEWS-label stond hij aan de voet van de ontwikkeling van de house, techno- en electro-scene in België en de rest van Europa. De dokter wordt deze avond vooraf gegaan door Riptide en Stefan Lafontaine. Afgesloten wordt er door door de mannen van Ambivalenz, twee ambitieuze jonge Groningse DJ’s die zich altijd een weg weten de banen tussen de uitersten in de house en techno, met daarin het electro-genre als meest prominente basis. 

De bovenzaal (area 2) wordt gehost door Dutch Disco, bestaande uit o.a. Mason, een man die eveneens al ruim 20 jaar de wereld rondreist. Onlangs stond hij op nummer 1 in de Beatport tech-house charts en hij weet zich altijd muzikaal uiterst breed en professioneel neer te zetten. Samen met 2CV en L’Equipe Du Son host Mason de bovenzaal als Dutch Disco en bieden zij iedereen een funky en gevarieerde avond.

De heren van Black Dynamite Soundsystem hosten area 3. Voor velen bekend als de mannen achter het succesvolle LOFT-concept in Vera. Nu hosten ze het café met hun vinyl-mix van soul, funk, disco, boogie en andere stromingen met een fijn retro-aspect.

AREA 1:
Dr. Lektroluv
Riptide
Ambivalenz
Stefan Lafonteine

AREA 2:
Mason presents Dutch Disco (2CV + L’Equipe Du Son)

AREA 3:
Black Dynamite Soundsystem