Momentum - Simplon

Momentum

Joost van Bellen + Sjamsoedin + Jay-P + Ambivalenz

Za 20 Februari 2016
Waar: Grote zaal Open: 23:30 - 06:00 uur Aanvang: 23:30 uur Ticket: €12,50 Deur: €15,- Genre: Electro Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Momentum is terug! Hét concept voor de liefhebber van electro, nu-disco en house beleeft een derde editie waar niemand minder dan Joost van Bellen acte de presence zal gaan geven!

Met zijn RAUW-concept wist Joost van Bellen zalen door heel Nederland van het pure electro-gevoel te voorzien en als je Paaspop en Lowlands mag afsluiten doe je natuurlijk ook iets goed. Het is lang geleden dat hij in Groningen te bewonderen was, dus deze wil je echt niet missen.

Sjamsoedin, onder menigen eerder bekend als brein achter Nobody Beats the Drum, komt voor het eerst in deze hoedanigheid een set draaien in Groningen. Hij sluit de avond af na Joost van Bellen. Zijn sound is een unieke mix van alles dat je onder ‘electronic’ kunt scharen en eentje die je gewoon moet ervaren om te weten wat het is!

Jay-P is de Groninger die op een electro-feest natuurlijk niet kan ontbreken en is deze keer dus eveneens present. Dit net als de hosts van Ambivalenz, Groningens electro-trots die Chiemsee Open Air in Duitsland tot de Chinese Muur onveilig maakten en onlangs na de Sluwe Vos in Vera afsloten.