MEROL - Simplon

MEROL

+ Cu2nt

Vr 8 November 2019
Waar: Grote zaal Open: 20:30 - 22:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €12,- Genre: Pop
uitverkocht
Links

Dit concert is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop.

Lekker met de meiden hard gaan? Dat kan! In het najaar komt MEROL naar Simplon tijdens haar eerste clubtour. MEROL brak afgelopen jaar door met de YouTube-hit ‘Lekker Met De Meiden’ die in rap tempo de miljoen views overschreed. Haar teksten zijn catchy, ondeugend en blijven lekker lang in je hoofd hangen. Met de toevoeging van jaren ’80 synthesizermuziek is het plaatje compleet; een internetfenomeen is geboren.

Merel Baldé, want zo heet ze in het echt, speelt al jaren in allerlei grote Nederlandse musicals en speelfilms. Toen ze in 2018 haar debuutsingle ‘Ik Wil Een Kind Van Jou’ uitbracht, begon het balletje al gauw te rollen. Een EP genaamd ‘Boter’ volgde, evenals drie losse singles die ook stuk voor stuk hits werden. Haar eerste publieke live shows in Paradiso waren in no-time uitverkocht. We zijn dan ook benieuwd welke hits MEROL dit jaar gaat afleveren, te beginnen met de release van ‘Hou Je Bek En Bef Me’ op Valentijnsdag.

Het Amsterdamse dj-duo cu2nt zal het voorprogramma verzorgen. Dit duo bestaande uit dragqueens Hoax LeBeau (bekend van BNN/VARA’s “De Diva in Mij”) en Heisa Jynx, hebben elkaar in 2014 ontmoet in het Amsterdamse nachtleven en zijn sindsdien onafscheidelijk. Afgelopen jaren hebben ze op meerdere festivals gespeeld en komen nu met geheel eigen kijk house muziek draaien in Simplon.