MEAU - Simplon

MEAU

+ Amina

Vr 11 Maart 2022
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €14,- Genre: Pop
uitverkocht
Links

Dit concert is zonder toegangsmaatregelen, door de capaciteit van onze zaal is testen voor toegang niet nodig.


Ken je MEAU nog niet? Dan is de show in Simplon een goed moment om langs te komen, want met haar dromerige gitaarspel, eerlijke teksten en fijne koortjes is Meau Hewitt hard op weg om iedereen in te pakken. Op 11 maart speelt ze in onze grote zaal.

Met haar debuutsingle en gelijknamige EP ‘Kalmte’ viel MEAU direct in de smaak bij de nationale radiostations. Liedjes vol eerlijke verhalen over gebeurtenissen uit haar leven, zoals haar nieuwe single ‘Dat heb jij gedaan’, welke samenvalt met de aankondiging van haar eerste eigen clubtour voor komend voorjaar. Eerst trekt ze dit najaar door het land met de Popronde en speelt MEAU in het voorprogramma van Suzan & Freek en Blanks. Kijk dan ook niet raar op als MEAU ineens een van de beloften voor 2022 gaat worden.

Support komt deze avond van Amina, een artiest en songwriter die haar verhalende Nederlandstalige popliedjes gebruikt als kompas in het leven. Ze begon op haar 14e met liedjes schrijven en daarna studeerde ze songwriting in Denemarken en werd kort daarna aangenomen op het conservatorium in Rotterdam. Tijdens de pandemie bracht zij zelf haar eerste single ‘Morgen’ uit die opgepikt werd door 3FM en Radio Veronica en momenteel werkt zij aan nieuwe muziek die in 2022 zal uitkomen.