Masta Ace - Simplon

Homebase:
Masta Ace

+ Primetech

Zo 18 December 2016
Waar: Grote zaal Open: 15:00 - 18:00 uur Aanvang: 15:30 uur Ticket: €14,- Deur: €15,- Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

In 1988 maakte Masta Ace zijn debuut met The Juice Crew en eerder dit jaar dropte hij z’n nieuwste album ‘The Falling Season’. Dit is inmiddels het vijfde solo album van de rapper, hiernaast bracht hij in zijn loopbaan nog eens twee group albums uit met zijn eigen hiphopgroep Masta Ace Incorperated. Na bijna 30 jaar in het vak, mag hij gerust een levende legende genoemd worden.

Met zijn unieke ‘storytelling’ skills zweeft hij volgens Rolling Stone Magazine op dezelfde hoogte als sterren zoals KRS-One en Big Daddy Kane. In december gaat Masta Ace op tour door Europa waarbij hij maar een select aantal poppodia in Europa aandoet. We zijn dan ook trots dat we hem tijdens Homebase mogen ontvangen voor zijn enige Nederlandse show!

Het voorprogramma is deze keer Homebase host Primetech. Hij is eigenlijk al niet meer weg te denken uit de Groningse hiphopscene en weet zowel als host als MC het publiek mee te krijgen. Deze keer komt hij met nieuw materiaal waar hij de afgelopen tijd druk aan heeft gewerkt. Ook deze editie van Homebase zal weer aan elkaar gedraaid worden door Gila Selectah.