fake_trailers + Ark(x) + Kogelman (DJ) - Simplon

Simplon UP
fake_trailers + Ark(x) + Kogelman (DJ)

Do 6 Juni 2024
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €3,- Genre: Ambient
Koop tickets
Links

Bereid je voor op een cozy avond met ambient artiesten fake_trailers, Ark(x) en Kogelman als DJ. Deze ambient-avond is een zitconcert waarbij je je in een gezellige sfeer waant tussen de planten en kaarsen, met betoverende muzikale optredens.

fake_trailers is een project van Leonid Kotelnikov. Leonid leidde zelf verschillende projecten, waarvan de meeste zich op de grens bevinden van theater, actionisme en muziek. Zijn optredens draaien om geluid, het doorlopen van postmoderne sample delics, het uitzenden van spirituele onrust. De liedjes zijn zeer relevant in de context van de oorlog, de lyrische held van deze liedjes bevindt zich in de sfeer van permanente verwarring, angst en pijn.

Ark (x) maakt herrie die je in verwarring en extase brengt. De Groningse Rus mixt drum-’n-bass en hardcore met hypnotiserende melodiën en off-beat ritmes. Met zijn maandelijkse shows bij Relate Radio brengt hij luisteraars in een trance waar maar moeilijk van los te komen is. Voor iedereen die houdt van avontuur, gekte, herrie en betovering.