Main Source - Simplon

Homebase presents:
Main Source

Breaking Atoms 25th Anniversary

Do 8 November 2018
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €20,- Deur: €22,- Genre: Hiphop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Het rijtje artiesten dat het duo van Homebase naar Simplon weet te halen blijft steeds indrukwekkender worden. Deze keer hebben ze het ook weer voor elkaar; het Amerikaanse hiphopcollectief Main Source komt naar Groningen!

In 1991 bracht het trio het legendarische album ‘Breaking Atoms’ uit, een album dat onder de kenners bekend staat als een echte hiphop klassieker. Er staat nota bene ook een feature op van de toen nog onbekende Nas. Na de release van het album gingen de leden van Main Source al snel hun eigen weg. Large Professor staat hedendaags bekend als een van de meest gevierde producers in de hiphopindustrie en ook Sir Scratch en K-Cut genieten van de status als twee van de meest gerespecteerde Canadese producers. Voor het 25-jarige jubileum van ‘Breaking Atoms’ is er een speciale heruitgave van de plaat uitgebracht en staan Large Professor en K-Cut na jaren weer samen op het podium. Dit najaar komen ze voor een exclusieve Nederlandse show naar ons podium om de classics van de plaat live te laten horen!

Ter gelegenheid van deze speciale tour beginnen we voorafgaand aan de show met een 30 minuten durende documentaire over ‘Breaking Atoms’.