MACHTIG - Simplon

MACHTIG

Noisia + Skynet + Rob Data + Xtrah & more

Za 28 November 2015
Waar: Hele pand Open: 23:00 - 05:00 uur Aanvang: 23:00 uur Ticket: €13,- Deur: €15,- Genre: Drum & Bass Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Na wederom een succesvolle editie van Machtig in september, wordt het snel tijd voor nog een editie van dit succesvolle drum & bass feest. Vanzelfsprekend is mede-organisator Noisia weer aanwezig, maar ook o.a. Skynet, Rob Data en Xtrah staan op de line-up.

Uit Engeland komen drum & bass producers Skynet en Rob Data. Skynet is naast zijn eigen werk ook bekend om zijn samenwerkingen met o.a. Stakka en Konflict, onderdeel van laatstgenoemde act was Rob Data. Deze avond gaat Rob Data voor een classic set en krijgen we nieuw materiaal te horen van Skynet. De 27-jarige Londenaar Yasin Elgohary, beter bekend onder de naam Xtrah, zorgde voor flinke opschudding met zijn eerste release op het bekende label RamRecords. Op de dag voor Machtig komt zijn nieuwe EP uit via Noisia’s Invisible Recordings. Als opener van de grote zaal begint de Nederlandse drum & bass producer Signal.

De kleine zaal wordt gehost door OffCourse, het nieuwe feest van Simplon met beats, bass, trap, footwork en future R&B, waarvan de eerste ├ęchte editie op 12 december zal plaatsvinden.

Grote zaal:
Noisia
Skynet
Rob Data
Xtrah
Signal

Kleine zaal (Hosted by OffCourse):
Know V.A.

Noisia (beats set)
Beatstra

Gert Blok