Machtig - Simplon

Machtig

Levela + Kyrist + Submarine & more

Za 8 Februari 2020
Waar: Hele pand Open: 23:00 - 05:00 uur Aanvang: 23:00 uur Ticket: €13,- Deur: €15,- Genre: Drum & Bass Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Op 8 februari hebben we een lekkere internationale line-up gepland voor Machtig. We halen Levela en Kyrist uit Engeland, Submarine uit Duitsland, Daniel Power uit China en Former van een andere planeet.

Levela was er al heel vroeg bij. Na jarenlang van zijn broer het DJ’en te hebben geleerd, begon hij op zijn 13e al met zelf muziek te produceren. Inmiddels zijn we meer dan tien jaar verder en is hij uitgegroeid tot een gerespecteerd producer met een volle DJ agenda. Hij heeft net zijn EP ‘Realities’ uitgebracht op Vision Recordings, het label van Noisia.

Kyrist uit Bristol heeft in de laatste jaren een reputatie opgebouwd met haar eigen stijl, die zich voornamelijk richt op de donkere en techie kant van drum&bass. Haar releases samen met haar vlijmscherpe DJ skills zijn de reden waarom ze zo vaak getipt wordt als iemand om in de gaten te houden.

De jonge Keulse Submarine heeft in zijn korte carrière al een breed scala aan muziek geproduceerd. Zo heeft hij afgelopen jaar nog de heerlijke Fate EP uitgebracht op 1985 Music, het label van Alex Perez.

En dan Daniel Power. Nooit eerder hebben we een DJ uit China (of überhaupt uit Azië) op Machtig gehad. Hij is de mede-oprichter van de event-organisatie en record label Unchained Asia. Sinds een paar jaar is de bass music scene in China steeds groter aan het worden en Daniel Power heeft daar een belangrijk aandeel in. We zijn heel benieuwd naar wat hij ons allemaal gaat voorschotelen.

En vergeet vooral ook niet onze eigen Former te checken. Met zijn producties op Division Recordings heeft hij een nieuw genre uitgevonden dat van een andere planeet lijkt te komen maar toch oh zo lekker klinkt in onze aardse oren. Met de Noorse Groningse halfgod A$AP Blokkie erbij hebben we al met al een hele interessante en verfrissende mix aan artiesten voor je in petto.

LINE-UP
Levela (UK)
Kyrist (UK)
Submarine (DE)
Daniel Power (CN)
Former (GRQ)
A$AP Blokkie (GRQ)