Machtig - Simplon

Machtig

Skeptical + The Caracal Project & more

Za 14 December 2019
Waar: Hele pand Open: 23:00 - 05:00 uur Aanvang: 23:00 uur Ticket: €13,- Deur: €15,- Genre: Drum & Bass Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

In de warme dagen tussen Sint en Kerst doen we nog even een fijne editie van Machtig! We vliegen Skeptical en The Caracal Project over naar Groningen, en natuurlijk hebben we nog veel meer in petto.

Skeptical uit Londen staat bekend om zijn technische DJ skills en is als producer verantwoordelijk voor veel keiharde en fijne tracks. Deze man gaat sowieso zorgen voor een paar hoogtepuntjes op de dansvloer. De muziek van The Caracal Project gaat van jazzy en onconventioneel tot donker, zwaar en aggressief. Laat je verrassen door deze Franse garçon.

Posij stond vooral bekend om zijn gekke en gevarieerde beats en dubstep, maar onlangs heeft hij 2 nieuwe EP’s uitgebracht: Cocoon en Pulp, waarvan de laatste volledig uit drum&bass bangers bestaat. Daarom zetten we hem voor de verandering eens prime time in de grote zaal voor een set vol drum&bass. Al weet je bij hem nooit zeker wat voor muziekles hij ons voor gaat schotelen.

Flexus is een dame uit Leiden, en één van de resident DJ’s van Bassment Events in Den Haag.

In de kleine zaal gaan we van house via diepe dubstep naar beats en andere bass music met ParaDigitz, Dharana en Collector.

LINE-UP
Skeptical
The Caracal Project
Posij
ParaDigitz
Dharana
Flexus
Collector

18+