Machine Makes Man + Ricky Rehab - Simplon

Machine Makes Man + Ricky Rehab

Simplon UP

Do 25 Mei 2017
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 23:00 uur Aanvang: 21:30 uur Deur: €3,- Genre: Stoner Rock
Links

Machine Makes Man
Een power-trio uit Den Haag die de illusie weet te wekken dat er meer schuil gaat achter het plaatje dan enkel 3 gedreven muzikanten… Niets is minder waar! In november bracht de formatie onder veel gedonder en gejuich z’n eerst single uit die met open armen werd ontvangen door de fanatieke en trouwe achterban in de Zwarte Raaf. Zeker niet onbekend binnen de stadsmuren van Groningen, waar zij al eens eerder van dichtbij te ruiken waren in de Chaplin’s Pub.

Nu, terug, met aangescherpt wapentuig, trommeldoekjes strak gespannen, gitaar in de bijenwas en de bas is nog even gepolijst dus ready for action! In de muziek van de gasten vallen sporen te herkennen van onder ander Jack White en The Arctic Monkeys. Wat een puike orgie zal dat zijn, niet?

Ricky Rehab
Deze mannen hebben hun sporen over de jaren heen al dubbel en dwars verdiend. Zo was Ricky Rehab al eens onderdeel van Eurosonic Noorderslag en waren ze al eens te horen én zien op 3FM. Veel actief in en rondom Emmen, waar het kindje geboren is en waar klokje het best tikt om het maar zo te noemen. Ricky Rehab is vuige rock voor hen die niet bang zijn zich in het zweet te werken. ‘Them Legs’ benadrukt prima de pure porno die de band over probeert te brengen. Met bulderend gitaarwerk en strakke solo’s weten zij ook ervoor te zorgen dat je regelrecht in de rehab terecht zult komen. De zachte kant durven zij ook te laten zien, in het nummer ‘Long Distance Call’ leggen ze een stukje van hun ziel bloot wat zeker ook geen misplaatste track te noemen valt!

Van alle markten thuis! Van stoner rock tot lullabies, Ricky Rehab’s got them supplies. (and them legs)