M.O.P. (wordt verplaatst) - Simplon

M.O.P. (wordt verplaatst)

+ McGyver

Zo 18 April 2021
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €21,- Deur: €23,- Genre: Hiphop
Links

Vanwege de aanhoudende corona maatregelen gaat het concert van M.O.P. op 18 april niet door. We hopen zo spoedig mogelijk met een nieuwe datum voor het optreden te komen.


Je kunt niet om M.O.P. heen als het over hardcore hiphop gaat. Het duo bestaande uit Billy Danze en Lil Fame braken in 1993 door met hun classic ‘How About Some Hardcore’. Door de grimey beats en agressieve lyrics ging hun naam al snel rond in de underground scene. Ondertussen hebben ze elf albums uitgebracht, door de jaren heen regelmatig samengewerkt met DJ Premier en nog een aantal andere hits op hun naam staan zoals ‘Cold As Ice’, ‘4 Alarm Blaze’ en ‘Ante Up’. Legendarische status is dus een understatement. Homebase had ze al hoog op hun wishlist staan, dus het werd wel eens tijd om ze te boeken. Hopelijk laten ze Simplon heel achter!

Als supportact komt McGyver mee. Deze tweetalige MC staat bij het grote publiek bekend om zijn snoeiharde boombap beats met rauwe vocals. De titel Nederlands kampioen freestyle rap heeft hij al binnen, en bij de World Finals haalde hij de vijfde plaats! Op 30 maart kwam zijn nieuwe album uit, ‘Carpe Orbem’ met producties van onder andere de legendes Large Professor, Buckwild en Nottz da Ruler.