Luchtman + Stadspiraat - Simplon

Luchtman + Stadspiraat

Simplon UP

Do 11 Oktober 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 23:30 uur Aanvang: 21:30 uur Ticket: €3,- Deur: €3,- Genre: Synth-pop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Een man zoals je er nog nooit eerder een zag. Het is Luchtman. Is dat een geweldige superheld met een verborgen superkracht? Maar natuurlijk, het is Luchtman. Een ietwat opmerkelijke superkracht, maar zeker één die een fatsoenlijke bijdrage levert aan het hectisch bestaan van de doorsnee mens. Luchtman is daar om jouw zintuigen te prikkelen, Luchtman bewandelt het pad dat voorheen nog nooit door een andere man bewandeld werd. Luchtman is niet alleen, nee. Luchtman is continu bijgestaan door een gezonde dosis spacedisco en knalt een serieuze lading synthpop door het universum.

Luchtman weet zijn publiek te bespelen alsof het voorbestemd is. Hierbij spat de energie, de humor en een serieuze dosis aan LEDverlichting van het geheel af. Luchtman is gekomen met een misse en zal dit in UP naar een hoger niveau tillen. Mocht jij je ooit afvragen waar het allemaal naartoe gaat in deze wereld? Vind dan vooral troost in de gedachte dat Luchtman hier is, voor ons, voor jou. Vind antwoorden op de vragen des levens, bij UP.

Stadspiraat staat deze week op de planken van Simplon UP. Op de planken staan is meer een theaterterm dan een term die we bij UP hanteren, maar hij is oh zo toepasselijk! Stadspiraat maakt namelijk muziek én theater, MET catchy levenslessen. Als er tot nu toe nog niet zoveel levenslessen zijn blijven hangen dan komt dat vast doordat ze niet catchy waren (hoewel: yolo….. best catchy). Dat gaat nu dus helemaal goed komen. Met het Nederlandse motto ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ hebben de stadspiraten niet zoveel. Hoera, want ‘Normal gets you nowhere’!

De stadspiraat is afkomstig uit het oh zo verre Amsterdam, maar hij zorgt ervoor dat zijn levenslessen toegankelijk zijn voor het gehele volk. Dit is alleen al te merken aan de weide variëteit aan podia: theaters, festivals, poppodia, op schepen en in de buurt van kampvuren. En als een echte Viking komt hij ook naar het hoge Noorden, voor ons!

Kijk hier vast een clipje van de stadspiraat die ‘Gouden Beer’ speelt, een nummer geïnspireerd op Golden Brown van The Stranglers. Fave song wel. Ook zo’n zin in Haribo nu?