Lövestad - Simplon

Lövestad

+ Lexus

Za 16 Maart 2024
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €13,50 Genre: House / Electronic
Koop tickets
Links

Wegens succes terug: Lövestad! Overdag is Sjors Lammertink gymdocent, maar bij nacht komt zijn alter ego te voorschijn: Lövestad. Gewapend met zijn formidabele arsenaal synthesizers, reist hij de wereld af om catchy, feelgood housetracks en pompende discogrooves met de wereld te delen. Weinig elektronische acts belichamen het begrip liveshow zoals Lövestad dat doet, en dus is de act het beste live te beleven.

Voorheen stond Lövestad bekend als duo in de vorm van Jørgen Hvirring en Sjors Lammertink. In 2015 begonnen ze aan hun muzikale avontuur. Ze gooiden meteen al hoge ogen met hun unieke shows, waaronder bij de Panorama Bar in Berlijn en met hun residency bij De Marktkantine in Amsterdam, waarbij ze diverse gast dj’s uitnodigden. In 2020 namen Jørgen en Sjors een pauze van de muziek wereld, waarna Sjors besloot Lövestad weer nieuw leven in te blazen. Hij zag het als zijn missie om al zijn muzikale kennis die hij over de jaren vergaard heeft niet verloren te laten gaan.

Vorig jaar bracht de dj/producer de singles ‘Your Journey’ en ‘This Is Not The End’ uit, tracks waarop de groove nog even voelbaar zijn als op eerder werk. Als onderdeel van zijn Lövestad in concert tour, komt hij onze zaal weer goed opvrolijken met zijn infectueuze house- en discogrooves.

Support is er van Lexus. Lexus is een van oorsprong Groningse house dj, die nu in Haarlem woont. De groove start vanavond met een opwarmingsset van zijn hand, vol housegrooves.