Lee 'Scratch' Perry & Mad Professor - Simplon

Lee 'Scratch' Perry & Mad Professor

+ Journeymen Soundsystem

Ma 18 September 2017
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €23,- Deur: €24,- Genre: Reggae / Dub
Links

We hebben er even op moeten wachten, maar op maandag 18 september komt Lee ‘Scratch’ Perry de verplaatste show inhalen!

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor deze show. Kun je niet op de nieuwe datum? Het is mogelijk om tickets tot dinsdag 12 september te retourneren, stuur hiervoor een mailtje naar tickets@simplon.nl.

Doordat kaarten worden geretourneerd komen er ook weer een aantal beschikbaar voor de verkoop. Houd de website hiervoor in de gaten.


In zijn leven is Lee Perry constant bezig geweest zichzelf te herontdekken. Zo heeft hij al vele verschillende rollen aangenomen als zanger, producer, ingenieur, muzikant, sjamaan en dokter. In 2003 won hij de Grammy voor Best Reggae Album met ‘Jamaican E.T.’ en werd hij in 2004 door Rolling Stone verkozen tot één van de 100 beste artiesten aller tijden. Verder werkte hij samen met grote namen als George Clinton, Keith Richards, Moby en The Orb, om maar een paar te noemen.

In 1983 vormde hij een duo met Mad Professor en is Lee Perry instrumentaal bezig met de herontwikkeling van de Dub-movement. De Britse Mad Professor staat vooral bekend om zijn bijzondere cross-overs van reggae, dub, trip-hop en psychedelische trance. Samen zijn ze al zo’n 32 jaar af en aan bezig met touren en we zijn vereerd om deze reggae helden na al die jaren in Simplon te mogen ontvangen!