Langkamer + RANTSOEN - Simplon

Simplon UP:
Langkamer + RANTSOEN

Do 3 November 2022
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €3,- Genre: Rock
Koop tickets
Links

Wederom hebben we twee top acts in petto voor de Simplon UP van 3 november:

Wat krijg je als je vier mannen met hun instrumenten en wat blikken bier letterlijk opsluit in een muffe repetitieruimte? Juist, RANTSOEN. Oftewel, vier heren uit het hoge noorden met analoge choruspedalen die het jaren ’80 geluid nieuw leven inblazen. Met teksten over ouder worden, nachtelijke escapades en berovingen laten ze weten het leven wel te snappen. Na het uitbrengen van de singles ‘Night Fishing’ (2020) en ‘Not Anymore’ (2021) moest de groep zich noodgedwongen inhouden, maar intussen zijn ze klaar om Groningen omver te blazen met hun originele alternatieve rock nummers!

Wanneer je de openingsakkoorden van de nieuwe single ‘Total Motion’ hoort van Langkamer, denk je niet meteen aan de country/americana die de groep uitstraalt. Op geheel eigen wijze combineert deze band, helemaal uit Bristol, slacker rock en old Americana naar eigen zeggen, maar hier en daar neigt het zelfs een beetje naar Indie Rock. Een super frisse sound als je het aan ons vraagt! De groep heeft inmiddels ook al de interesse van onder andere BBC Radio 6, Amazing Radio en de UK music press gewekt. Dit resulteerde in een tour door de UK en Europa. Wat kan je live verwachten? Ontzettende catchy songs die hier en daar misschien nog wel een kleine moshpit kunnen veroorzaken. 

De dj van de avond is DJ Karnemelk!
DJ Karnemelk maakt er elke avond weer een ander potje van! Alle tracks kleeft ze op een verrassende manier aan elkaar vast.
Verwacht een hele hoop herrie van Nederlandse en Britse bodem. Stilzitten is er niet bij!