Kwartfinale GPNL - Simplon

Kwartfinale GPNL

Dubbelfroes + Joël Domingos + Timmy Swamp & more

Za 3 Februari 2018
Waar: Café Open: 19:00 - 23:30 uur Aanvang: 19:30 uur Ticket: €7,50 Deur: €7,50 Genre: Hiphop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Links

De kwartfinalisten van de Grote Prijs van Nederland competitie 2017/2018 zijn bekend! De 15 winnaars in de categorie Hiphop zullen in januari en februari strijden voor een plekje in de halve finale!

Dit is de line-up van de derde Hiphop kwartfinale in Simplon:

DubbelFroes
Een 6-koppig rap-collectief uit Zwolle die voornamelijk trap maakt met invloeden uit verschillende muziekgenres en stijlen. Het begon met een grote vriendengroep waarvan de interesses altijd dichtbij muziek lagen. Na een dag met zn allen muziek gemaakt te hebben, besloten ze hiermee door te gaan en hieruit is Dubbelfroes ontstaan. In de zomer van 2017 deden ze mee met Encore Freshmen en gingen naar huis met de juryprijs, wat leidde tot een showcase in de Encore All Stars-show.

Joël Domingos
Joël Domingos is een jonge zanger, rapper & producer van Nederlands-Kaapverdiaanse afkomst. Zijn muziek is een crossover van R&B, Hip-Hop & Pop en wordt gekenmerkt door catchy hooks en de vele koortjes en harmonieën. Live wordt Joël Domingos ondersteunt door een zes-koppige band wat de energie op stage naar een nog hoger niveau trekt.

Timmy Swamp
Timmy $wamp is een gedreven artiest uit Alkmaar met zijn eigen sound, hij geeft geen fock om wat mensen denken en dat kan zich uiten in grappige, ongemakkelijke situaties, hij is ongeveer een half jaar bezig en het is tijd voor zijn grote doorbraak.
Hij regiseert ook grotendeels van zijn eigen clips en houdt er van om het zo controversieel mogelijk te maken.

Zino Chavez
Mijn naam is Zino Rompas, maar op muzikaal gebied kennen mensen mij als Zino Chavez. Ik ben 21 jaar oud en woon in Zwolle. Ongeveer op mijn 11e leerde ik een beetje produceren en dat heb ik gedaan tot ik ongeveer 16 werd. Daarna ben ik het schrijven ook op gaan pakken wat toen een enorme uitlaatklep voor mij was. Ik probeer zoveel mogelijk muziekstijlen en invloeden te combineren om zo een unieke sound te creëren. Dit kan variëren van R&B tot aan Trap muziek.

Helaas kan Johnny Sellah wegens persoonlijke omstandigheden niet meer mee doet met de Grote Prijs van Nederland. We hopen hem snel weer terug te zien in de Hiphop game! Het goede nieuws is, dat we de mannen van SoulTrash hebben gevraagd om mee te gaan naar Grunn! De winnaars van GPNL 2016 brengen veel vuur en energie on stage.