krissie ossai + Dylamic - Simplon

Simplon UP:
krissie ossai + Dylamic

Do 24 November 2022
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €3,- Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Deze UP zullen twee jonge, excentrieke trap & hiphop artiesten het podium nemen!

Wie is krissie?
krissie ossai is een 22-jarige artiest wiens muziek naar eigen zeggen niet in één genre te vangen valt. krissie laat zich inspireren door verschillende stijlen en doet de producing, mixing en mastering van zijn nummers helemaal zelf.

Door het creatieve proces in eigen handen te hebben, zet krissie een hele eigen sound neer in combinatie met zijn meertalige teksten. krissie rapt namelijk niet alleen in het Engels en Nederlands maar ook in Igbo, de taal van krissie’s Nigeriaanse familieleden. Na shows in onder andere Neushoorn, Leeuwarden is het tijd om zijn muziek in Simplon te laten horen!

Dylamic is een veelzijdige rapper van eigen bodem. Hij wisselt regelmatig tussen trap invloeden, die gepaard gaan met enige bravoure en een meer ingetogen stijl waarin hij persoonlijke verhalen vertelt op traditionele hiphop.

Onlangs bracht hij de EP Blueprints uit, waarin je een kijkje krijgt in het leven van de artiest. Deze werd onder andere goed ontvangen door internationale platformen als EARMILK. Ook is Dylamic één van de acts die is geselecteerd voor het prestigieuze talentontwikkeling project ‘Hit The North’.

Dylamic haalt zijn inspiratie uit situaties uit zijn eigen leven en dat van anderen, meningen over gevoelige onderwerpen en verschillende perspectieven. Al van jongs af aan is Dylamic bezig met de taal en het dichten, zijn vastberadenheid en ietwat koppige karakter gaan gepaard met een onuitputtelijke passie voor zijn kunde.
Dit alles resulteert in zijn diverse en alsmaar groeiende catalogus.