Komodo - Simplon

Komodo

+ Hans Hannemann

Vr 1 April 2022
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €12,50 Genre: Rock
Koop tickets
Links

De naam van deze band hint niet voor niets naar verre streken. Komodo maakt namelijk naar eigen zeggen vintage exotic rock-‘n’-roll. Psychedelische rock, gemixed met desert blues, surf rock, afro-disco, rumba en Indian raga. Het vijftal brengt niet-westerse geluiden en ritmes, onverwachte instrumenten en een hiller high-energy live-show. Een beetje vreemd, een beetje rauw, maar de melodieën blijven nog dagen in je hoofd rond dansen.

In 2021 bracht Komodo de eerste singles uit van hun opkomende tweede album, deze zal op 4 maart 2022 verschijnen. ‘Easy Prey’ en ‘Lost Kids’ werden beide hits op o.a. NPO radio 2, Radio Veronica en 3FM. Nu is Komodo de wereldkaart verder aan het verkennen met tourplannen door Europa. Voordat het zover is, starten ze eerst met een album release tour door het land. Ga ze checken in onze bovenzaal!

Support komt deze avond van onze lokale held Hans Hannemann, met zijn 2m02 is hij letterlijk de grootste singer-songwriter van Nederland. Gezegend met een laag, ruig en krachtig stemgeluid vertrekt hij op z’n 20e naar Dublin om daar als barpianist en organist van een gospelkoor zijn brood te verdienen. Met hulp van goede vrienden Matthijs van Duijvenbode (Douwe Bob, Tim Knol) en JP Hoekstra (Douwe Bob, Krezip) gaat Hans een nieuwe EP opnemen die in april het licht moet gaan zien.