King No-One - Simplon

King No-One

Za 1 April 2023
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €15,- Genre: Indie / Pop
Koop tickets
Links

King No-One staat synoniem voor glamoureuze, pulserende anthems en een unieke vorm van alt-indiepop. De band heeft op een flink aantal spraakmakende festivals gespeeld in Engeland zoals Reading & Leeds, Truck Festival, TRNSMT en meer. Naar eigen zeggen zitten ze in hun meest opwindende fase tot nu toe, zowel qua sound als esthetisch. Het is met gemakĀ een beruchte livesensatie te noemen en a force to be reckoned with.

De groep uit York combineert een ontembaar hart met de onuitgesproken magie die ontstaat wanneer het alles wat het in zijn mars heeft in een live setting stopt. Dit resulteert in een zinderende set waarin het viertal laat zien hoe groot hun ambitie werkelijk is.

Door lef, talent en gedrevenheid belichaamt King No-One de moderne go-getting DIY-cultuur. Het veroveren van de harten en geesten van mensen over de hele wereld met constant touren, strakke singles en een ethos van gelijkheid.

Na de release van zijn nieuwste single ‘Dead Hotel’, komt King No-One in het voorjaar naar Simplon om het dak eraf te spelen!