Kevin - Simplon

Kevin

+ Momi

Za 22 September 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €13,- Genre: Hiphop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
uitverkocht
Links

Dit concert is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop.

De in Rotterdam geboren en getogen rapper van Nederlandse/Britse afkomst Kevin a.k.a Slowflowanimal komt met zijn debuutalbum ‘Lente’ naar Simplon! De rapper heeft een unieke stijl van muziek maken, zoals zijn alias al verklapt doet hij alles in zijn eigen tempo. Kevin rapt voornamelijk in de verhalende vorm. Hij schetst met woorden een beeld van hoe hij het leven om zich heen ziet en over wat hij zelf mee maakt.

In tegenstelling tot het bekende verhaal van een ‘artiest die ontdekt wordt’, zorgde Kevin voor zijn eigen ontdekking. Hij begon met schrijven van zijn eerste rapteksten in z’n lokale buurthuis en zorgde ervoor dat hij werd opgemerkt door de oprichters van Rotterdam Airlines. Na de release van zijn debuut single ‘Op de Block’ featuring Emms en zijn debuut EP ‘Kleine Versnelling’ in 2016 zette Kevin zichzelf op de kaart. Na één dag stonden alle 9 nummers in de Nederlandse top 50 van Spotify. Afgelopen zomer 2017 heeft Kevin op WOO HAH gestaan en werd hij geprezen door o.a. 3voor12 voor zijn strakke optreden, ook heeft hij al eerder in Simplon gestaan als support voor Sevn Alias.

Support komt deze avond van Momi. De muzikale invloeden van Momi liggen vooral overzees, bij grondleggers als Nas, Biggie en Tupac. De titel van zijn debuut-EP zegt het al: dit is rauw. ‘’Mijn grootste inspiratiebron is zo real mogelijk zijn. Die rauwe game uit Engeland en Amerika vind ik hard. Niet die nieuwe hiphop. Niet teveel blije beats, maar echte hiphop, echt puur.’’

De avond zal geopend en gehost worden door 4SHOBANGERS, totaal geen vreemde in de muziekwereld en gezegend met een grenzeloze ambitie. Jaren lang maakte hij radio met een show waarin vrijwel alle rappers wel eens langs zijn gekomen voor een interview of freestyle.