Kenny B - Simplon

Kenny B

+ Freez

Vr 29 Maart 2019
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €18,- Genre: Reggae
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
uitverkocht
Links

Dit concert is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop.

Hij was met ruim tien nummer 1 hits al een begrip in Suriname, toen hij in 2015 het Nederlandse muzieklandschap veroverde met zijn megahit ‘Parijs’. Maar liefst 23 weken stond de single in de Top 40, waarvan liefst 7 weken op 1. Het nummer groeide uit tot de meest succesvolle Nederlandstalige hit van het jaar. Parijs heeft inmiddels bijna 32 miljoen views op YouTube. Met Parijs wist Kenny B als eerste Nederlandse artiest 1 miljoen Spotify-streams in een week te scoren.

De afgelopen maanden heeft Kenny B gewerkt aan zijn nieuwe album. De singles ’Sranan Mi No Gwe’ en ‘Oh Ja’ en zijn derde single ‘Ik Ben Hier’ met Perle Lama zijn inmiddels verschenen. Hier laat hij zich weer van zijn zonnigste kant zien. Tijdens de voorjaarstour kun je dan ook, behalve alle hits, ook een flink dosis nieuwe Kenny B muziek verwachten. Op 29 maart keert hij terug naar Simplon en dat belooft een feest te worden om nooit te vergeten!

De support zal verzorgd worden door Freez. Stel je een muzikant voor met verhalen van de straat, het taalgevoel van Gerard Reve en de charme van James Dean en voilà, je hebt Freez. Vanachter de piano versmeedt hij serieuze rap met pakkende melodieën die hij live speelt met zijn band. Zijn muziek is rauw, stads en eerlijk met een enorme dosis taalgevoel en poëzie. Hiphop noir die zich vermomt als catchy pop.