KEIxUsva Bandcontest - Simplon

KEIxUsva Bandcontest

Di 18 April 2023
Waar: Grote zaal Open: 19:30 uur Aanvang: 20:00 uur Gratis Genre: Pop / Rock
gratis
Links

Op 18 april is het weer tijd voor de KEIxUsva Bandcontest in Simplon!

Ze hebben vier diverse en fantastische bands geselecteerd om te battelen voor de volgende prijzen: een kans om op te treden tijdens de Keiweek en om een dag in de studio te winnen! De jury kiest de one and only winnaar!

Je kunt de volgende bands zien optreden op de Bandcontest:

Nederlandstalige indiepop band De Koots gooit het beste van de sixties en seventies in de blender met hedendaagse indie en komt zo tot hun eigen frisse geluid. De twee leadzangers bezingen de struggles en avonturen van jongvolwassenen in een turbulente tijd met groovy deuntjes!

Basement Four is een band die meer dan 4 jaar samen gespeeld heeft. Ze schrijven hun eigen liedjes en hun favoriete manier van spelen is door te jammen en instrumentale pop en jazz te maken. De laatste tijd zijn ze vooral gefocust op het combineren van rapmuziek met hun eigen instrumentale beats!

Sepple is een Groningse band met een pop-fusion sound. De groovy drums in combinatie met funky bas lijntjes zorgen voor een goed fundament voor een up-tempo banger. Hun sound kan verder omschreven worden door een achtergrond in vooral jazz en pop, maar ook funk. Deze mix maakt het bijna onmogelijk om niet te dansen!

Bibi and the Boys have songs that consist of grooving verses and rough choruses which form the perfect combination to go completely crazy. The band flaunts their excessive amount of energy to anyone willing to hear. Having fun is one of the band’s most top priorities, especially on stage where they sure know how to convey this to the audience.

Kom langs bij Simplon en geniet van een avond vol met live muziek!