Joris Delacroix - Simplon

Wildernis presents:
Joris Delacroix

Za 22 December 2018
Waar: Grote zaal Open: 23:00 - 05:00 uur Aanvang: 23:00 uur Ticket: €10,- Deur: €13,- Genre: House / Techno Leeftijd: 18+
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Heerlijk nieuws tijdens de donkere dagen! Op zaterdag 22 december keert WILDERNIS terug naar Simplon en dit keer halen ze niemand minder dan Joris Delacroix de grens over vanuit Frankrijk. Het allerbeste nieuws? Joris komt speciaal naar Groningen om een extra lange 3 uur durende hybrid live-set af te leveren.

Op jonge leeftijd begon Joris al met pianospelen en zijn gedrevenheid hierin heeft zich ontwikkeld tot het produceren van hoog kwalitatieve melodische house en techno tracks. De Fransman is altijd op zoek naar vernieuwing en variatie in zowel zijn producties als in zijn live shows en DJ-sets. Zijn eigen sound en identiteit zag je al eerder in zijn albums en livesets, zoals zijn Cercle liveset op Youtube. Daarnaast bracht hij afgelopen jaar zijn meest recente album ‘Night Visions’ uit. Met dit album slaat Joris Delacroix een brug tussen melodische house en trance. Met kenmerkende invloeden uit minimal techno, French Touch en analoge synthesizers, zocht de Fransman op dit album naar nieuwe melodielijnen en vond hij inspiratie in zijn klassieke leermeesters zoals Bach. Het mag dan ook duidelijk zijn, Joris Delacroix ontwikkelt nieuwe stijlen door te combineren en experimenteren. Dit zal hij ook zeker in Groningen gaan doen, terwijl hij hierbij altijd trouw blijft aan melodie, groove en house.

Dat Joris op WILDERNIS draait is een unieke kans om hem live te zien, voor Delacroix is dit namelijk de enige Nederlandse show in heel 2018 en vooralsnog voor 2019. Tijdens de 3 uur lange hybrid set die hij bij ons komt spelen zal hij zowel achter de draaitafels als achter live-instrumenten komen te staan.

De line-up wordt uiteraard aangevuld door Wildernis residents WLDR. en Stefan de Koning.

TICKETS:
Super Early Bird: €6,-

Early Bird: €7,50
Regular: €10,-
Doorsale: €13,-