Joost - Simplon

Joost

+ Rarri Jackson

Vr 16 Maart 2018
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €13,- Genre: Hiphop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
uitverkocht
Links

Dit concert is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop.

Als de naam EenhoornJoost valt weet je eigenlijk al genoeg. De 20-jarige Youtuber Joost uit Friesland is een begrip geworden in Nederland. Miljoenen views werden er behaald met zijn bizarre video’s. Logischerwijs besloot hij daarom ook om muziek te gaan maken. Door middel van muziek te combineren met beeldmaken kan hij oneindig zijn creativiteit de vrije loop laten. Dure woorden die mooi aansluiten op dit fenomeen.

Na de release van zijn EP ‘Dakloos’ kon een vervolg niet uitblijven, de Scandinavian Boy mixtape volgde. Met meer dan 3.6 miljoen streams kunnen we weer van een groot succes spreken. Hij tourde als voorprogramma het hele land door met rapper Donnie. In zo’n korte tijd heeft hij al een glansrijke carrière. Nu is het tijd voor zijn eigen show. De eerste twee aangekondigde shows waren binnen 10 minuten uit verkocht. Wil je dit toch nog meemaken dan moet je er bij zijn in Simplon!

Support wordt verzorgd door Rarri Jackson, een charmante opkomende rapper uit Woensel. Rarri Jackson maakt deel uit van de Anbu Gang. Hij staat bekend om zijn kleurrijke sound met vage teksten die je laat dansen. Vorig jaar was hij te horen op de albums zoals ‘Nachtleven’ en ‘Zonnige Zuiden’ van Anbu. Hij heeft ook solo meerdere songs uitgebracht.