Jonna Fraser - Simplon

Jonna Fraser

+ YOUNGBAEKANSIE + Boyz In The Woods

Za 18 Maart 2017
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €11,50 Genre: Hiphop Leeftijd: Alle leeftijden
uitverkocht
Links

Dit concert is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop. Kom op tijd om een lange rij te voorkomen.

Het heeft er alle schijn van dat aan de opmars van Jonna Fraser voorlopig nog lang geen einde komt. Na een aantal EP’s, platina platen en het winnen van de popprijs met rapcollectief New Wave bestormde hij in 2016 de top van de Nederlandse hitcharts. In oktober verscheen zijn nieuwe EP ‘Blessed’ onder het label Noah’s Ark en zal Jonna in het voorjaar van 2017 naar Simplon afreizen om onze zaal plat te spelen!

Geboren en getogen in Zaandam werd de jonge Jonathan ‘Jonna Fraser’ al op vroege leeftijd gegrepen door hiphop. Door z’n brede muzikale opvoeding krijgt zijn muziek een hele unieke sound, invloeden uit soul en de échte jaren ’90 hiphop vormen de fundering van zijn muziek. In 2014 verscheen de eerste EP ‘Maatje’ en in 2015 had Jonna Fraser met het succesvolle project ‘New Wave’ al een gouden plaat op zak. Inmiddels is het album platina en hebben twee andere singles de gouden status bereikt. Fraser gooit hoge ogen met zijn succesvolle songs en clips, waardoor artiesten als Lil Kleine en Broederliefde maar al te graag met hem samenwerken. Zijn succes lijkt niet te stoppen en de volgende halte daarin is een eigen clubtour.

Na het optreden van Jonna Fraser komt Boyz In The Woods nog een aftershow verzorgen. Boyz In the Woods is een Gronings hiphop-collectief bestaande uit de artiesten Raicho, HWM, Cloudy Diow, Luc-C, Revo, Emage en Olliehoops. Vanuit het het G-force studioproject van Urban House Groningen hebben de talentvolle rappers een EP gemaakt die in juli 2016 gereleased is. De EP, vol Trap, R&B, catchy hooks en vernuftige raps, is o.a opgepikt door Puna.nl en verscheen op verschillende muziekblogs. Eind oktober stond Boyz In the Woods al in het voorprogramma van Bokoesam in Neushoorn en nu staan ze bij ons in het voorprogramma van de uitverkochte Jonna Fraser show!

Tijdschema:
20:45 YOUNGBAEKANSIE
21:30 Jonna Fraser
23:00 Boyz In The Woods
23:30 Roodkopje Afterparty