Joe Buck - Simplon

Joe Buck

+ Hannah Mae

Za 19 Oktober 2019
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €12,- Deur: €12,- Genre: Pop
uitverkocht
Links

Als eerste Nederlandse artiest ooit op het grootste country festival van Amerika spelen, het overkwam de 23-jarige Joe Buck afgelopen zomer. Twee jaar geleden tekende hij een platencontract bij het label van Ilse DeLange en sindsdien gaat het hard met zijn carrière. Zo scoort hij momenteel een hit met ‘The Way You Take Time’, het nummer kun je kennen van een reclame op tv, als TopSong op Radio2 of van alle radioplaylists in Nederland.

Vorig jaar vertrok Joe Buck naar Nashville, waar hij een heleboel songs heeft geschreven voor zijn aankomende debuutalbum. Hij liet zich daar inspireren, groeide als songwriter en was supportact voor Amerikaanse artiesten als Hunter Hayes, Maren Moris en Dan + Shay. Dit najaar gaat de songwriter voor zijn eerste solotour, waarbij hij samen met zijn band een voorproefje zal geven van zijn aankomende debuutalbum. Grijp je kans om hem in een intieme setting te zien in onze bovenzaal!

De uit Emmen afkomstige Hannah Mae verzorgd het voorprogramma van Joe Buck! De singer-songwriter zingt al zolang ze het zich kan herinneren. Met haar zelfgeschreven nummers gooit ze hoge ogen, dit lijkt ons een mooie start van de avond!