Joachim Pastor - Simplon

Wildernis presents:
Joachim Pastor

Za 9 Februari 2019
Waar: Grote zaal Open: 23:00 - 05:00 uur Aanvang: 23:00 uur Ticket: €13,50 Deur: €15,- Genre: House / Techno Leeftijd: 18+
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
uitverkocht
Links

Na een stampvolle editie met Joris Delacroix is WILDERNIS in het nieuwe jaar gelijk weer terug met een nieuwe editie. Deze keer halen ze met Joachim Pastor wederom een headliner van formaat naar Simplon!

Op zijn vierde ontdekte Joachim Pastor de wondere wereld van muziek. Na vele bands versleten te hebben ontdekte hij zijn liefde voor elektronische muziekproductie en sindsdien is hij hier altijd intensief mee bezig geweest. Hij boekte snel vooruitgang en viel al snel op als uniek talent, bekendstaand om zijn pop- en melodische invloeden.

Door in 2014 samen met Worakls en N’to het label Hungry Music op te richten, heeft hij de mogelijkheid gecreëerd om muziek uit te brengen op de manier waarop hij dat zelf wil. Zijn live performances worden gekenmerkt door kleurrijke melodieën die in contrast staan met impulsieve ritmes. En kijk bovendien niet raar op wanneer hij ook nog eens zijn gitaar erbij pakt!

De line-up wordt aangevuld door Wildernis residents WLDR. en Stefan de Koning.

TICKETS:
Super Early Bird: €7,50 (uitverkocht)
Early Bird: €8,50 (uitverkocht)
Regular: €13,50 (uitverkocht)
Deur: €15,- (uitverkocht)