Jo Goes Hunting - Simplon

Jo Goes Hunting

Vr 22 November 2019
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 - 23:00 uur Aanvang: 21:30 uur Ticket: €10,- Deur: €10,- Genre: Indie / Pop
Koop tickets
Links

Met zijn liefde voor experimentele elektronische muziek, obscure hiphop en sixties pop, in combinatie met zijn minutieuze productie stijl, creëert Jo Goes Hunting sounds die samensmelten in een innovatief, prikkelend en veelzijdig geheel. De eigenzinnige producer en songwriter is sterk beïnvloed door zijn achtergrond als jazzdrummer en dat is goed terug te horen in de ritmische diversiteit van zijn muziek. Ongeacht de complexiteit van die ritmische elementen is de muziek van Jo Goes Hunting vooral dansbaar, fris en catchy.

Het brein achter de act is de Nijmeegse multi-instrumentalist Jimmi Jo Hueting, die alle instrumenten zelf inspeelt bij de studio-opnames. Live tourt hij rond met vier getalenteerde muzikanten en zijn ze al te zien geweest op Best Kept Secret, Down The Rabbit Hole en als voorprogramma van De Staat in de AFAS Live. Voor dit najaar staat er nieuw werk op de planning en is het hoog tijd om de band naar Simplon te halen!

Let op: Er is geen support, Jo Goes Hunting begint om 21:30 uur.

Na het concert nog uren nadansen? We gaan na afloop gelijk door met het gratis toegankelijke Ya Mama! in het café. DJ’s Hugo Drax & Von Hammerstein en Ingo the Gringo gaan je tijdens deze editie voorzien van de meest groovy en funky beats!