Jet van der Steen & Lola Cedès - Simplon

Jet van der Steen & Lola Cedès

Vr 29 Maart 2024
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €11,- Genre: Pop
Koop tickets
Links

Na de succesvolle najaarstour keren de Nederlandse popzangeressen Jet van der Steen en Lola Cedès terug naar de Nederlandse poppodia!

Jet van der Steen laat al vanaf jonge leeftijd haar stem gelden. En die is direct, snappy én eerlijk. Ze groeide op in een groot gezin waarbij Jet zich regelmatig terugtrok op haar kamer om te zingen. Tegenwoordig bereikt zij vanuit haar slaapkamer een groot publiek door haar content op TikTok. In de zomer van 2021 verscheen haar debuut-EP Door mijn ogen met Nederlandstalige pop songs met een ‘bite’, waarmee ze werd geselecteerd voor de Popronde 2022. Hiernaast verzorgde ze voorprogramma’s voor onder andere Blanks en MEAU.

Lola Cedès is een eigenzinnige singer-songwriter uit Zeist. Ze vertelt haar verhalen door in verbinding te staan met de natuur: het bos, een sterrennacht, de wisselende seizoenen. Op het podium is Lola helemaal haarzelf. Haar optredens zijn energiek en dansbaar en mogen voelen als een plek waarbij ‘iedereen tot zijn kern komt, zijn of haar masker laat vallen en waar iedereen kan voelen wat ze werkelijk voelen’. In september 2022 verscheen haar debuut-EP Stella Nova met onder andere de single ‘Satelliet’. In 2023 is Lola Cedès onderdeel van de Popronde. In november 2023 bracht Lola haar tweede EP Weg Van De Wereld uit.