Jellephant & The Phantoms + The Heck - Simplon

Jellephant & The Phantoms + The Heck

Simplon UP

Do 29 November 2018
Waar: Kleine zaal
Open: 20:30 - 01:00 uur
Aanvang: 21:30 uur
VVK: € 3,-
DVK: € 3,-
Genre: (Semi-Psychedelic) Garagerock

Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

We hebben deze keer wel een heel bijzonder dier uit de Arnhemse dierentuin weten te ontvoeren. De Jellephant is een psychedelisch aangelegd zoogdier dat zich op een surfplank in gematigd tempo voortbeweegt. Gevolgd door vier Phantoms reist het gevolg door moerassen en woestijnen, tot de diepste diepten en de verste verten van de aardbol.

Met meerdere albums achter zich is er van alles te zien bij dit door rook omgeven wezen. Van rammelend rock’n roll, tot met galm verzwolgen country lijntjes. Al zal vanavond veel van zijn geraamte te bewonderen zijn van het in mei uitgebrachte album Skeletons. Dream away en vier het voortbestaan van deze diersoort op 29 November bij UP!

Aaaaaaargh! THE HECK! Sensational Second Cousin Henri’s nieuwe 60’s garage punk uitlaatklep. Herrezen uit de as van zijn band De Keefmen. Met net hun tweede debuutsingle, vooruitlopend op de nog te verschijnen debuutplaat, uit op het Engelse Dirty Water Records. Muzikaal zit het ergens tussen The Sonics en Reigning Sound. Hectische en energieke live-optredens met het gaspedaal dwars door de carrosserie heen getrapt. Meestal eindigend met meerdere bandleden ergens in het publiek. Bijzijn is meemaken!