Jellephant & The Phantoms + De Nachtwinkel - Simplon

Jellephant & The Phantoms + De Nachtwinkel

Simplon UP

Do 29 November 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 01:00 uur Aanvang: 21:30 uur Ticket: €3,- Deur: €3,- Genre: (Semi-Psychedelic) Garagerock
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Door omstandigheden heeft The Heck helaas moeten afzeggen… We hebben gelukkig een waardige vervanger gevonden!

We hebben deze keer wel een heel bijzonder dier uit de Arnhemse dierentuin weten te ontvoeren. De Jellephant is een psychedelisch aangelegd zoogdier dat zich op een surfplank in gematigd tempo voortbeweegt. Gevolgd door vier Phantoms reist het gevolg door moerassen en woestijnen, tot de diepste diepten en de verste verten van de aardbol.

Met meerdere albums achter zich is er van alles te zien bij dit door rook omgeven wezen. Van rammelend rock’n roll, tot met galm verzwolgen country lijntjes. Al zal vanavond veel van zijn geraamte te bewonderen zijn van het in mei uitgebrachte album Skeletons. Dream away en vier het voortbestaan van deze diersoort op 29 November bij UP!

De Nachtwinkel, die je normaal kent van het dure bier en de baklava, is in dit geval het electro/garage project van Ruben Huizing. Bewapend met zijn drumcomputer, synth, gitaar en loopstation levert hij de bouwstenen van zijn door poëzie omlijste electropop liedjes.