Jebroer - Simplon

Jebroer

+ Caza

Vr 17 Februari 2017
Waar: Grote zaal Open: 21:30 - 23:30 uur Aanvang: 22:00 uur Ticket: €11,- Deur: €14,- Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Tijd voor een familiefeestje? Tijd om uit je plaat te gaan met Jebroer! Ooit de onhandelbare tiener uit Leiden, maar nu ieders vriend én broer. Aan plakplaatjes geen gebrek, grofgebekt en met een houding van ‘heb-je-mij-daar’ knalt Jebroer zijn teksten over de aanstekelijke, electronische hiphoptracks. Nu is zijn nieuwe album ‘ELF11’ uit en komt hij met dit gloednieuwe materiaal naar Simplon!

Nadat hij in het verleden een groep vormde met stadsgenoot Keizer, belandde de rapper in de studio bij producer Boaz van Beatz. Deze samenwerking gaf Jebroer de benodigde spark die nodig was om z’n carriere naar een hoger niveau te tillen. Al gauw had hij met de tracks als ‘Btje Vliegen Tog’, ‘Me Gabber’ en ‘Nooit Meer Slapen’ een stapel hits op zak. Met debuutalbum ‘Gouden Tranen’ (2014) werd het tijd voor het echte werk en kwam zijn grote doorbraak uit onverwachte hoek toen hij het nummer ‘Banaan’ uitbracht in samenwerking met Stepherd, Skinto en Jayh.

Op de elfde van de elfde maand verscheen dit jaar het nieuwe album ‘ELF11’ van Jebroer. Met dit nieuwe werk gaat hij langs elf zalen en keert dit getal overal in terug. Redenen genoeg om dit te gaan ontdekken, zijn nieuwe album te checken en zeker zijn show bij ons bij te wonen.

Supportact komt deze avond van de goedlachse Rotterdammer Caza Kimpéman. In 2015 veel op tour geweest met Ronne Flex en heeft al lekker wat shows te pakken gehad op onder andere Slam! FM Koningsdag, Dutch Valley en Lowlands. Na hard gewerkt te hebben aan z’n eigen release ‘4G’ staat de volgende EP ‘Wijze Woorden van een Domme Man’ al te wachten. Na bij te hebben bijgedragen aan albums van Murda Turk, Ronnie Flex was ook Jebroer aan de beurt. Caza is te horen op de track ‘Als we gaan’.

De laatste tijd zit de carriere van Caza in een sprint en werkte hij onlangs nog samen met Jonna Fraser en producer Zürich (die nauw samenwerkte met Broederliefde). Er gebeurt de laatste tijd veel rondom Caza, hou deze man in de gaten!