Jaya The Cat - Simplon

Jaya The Cat

+ The Boosters

Vr 25 Maart 2016
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €13,- Deur: €15,- Genre: Ska / Reggae
Koop tickets
Links

De vijf heren van Jaya The Cat omschrijven hun eigen muziek als ‘Drunk Reggae’. Een betere omschrijving is er ook niet voor het vrolijke gezelschap dat een originele mix maakt van reggae, ska en punkrock, gecombineerd met een goede dosis dub en dance. Live weet de band keer op keer een onvergetelijke show neer te zetten waarbij het gegarandeerd feest is!

Oorspronkelijk is Jaya The Cat in 1998 gevormd in Boston, maar opereert nu al jaren vanuit Amsterdam. Met zoveel jaren op de teller is er ook al flink gewisseld in de bezetting van de band, maar zanger Geoff Lagadec is er vanaf het begin al bij. Door zijn kenmerkende zang blijft het geluid van de band na al die jaren nog dichtbij zijn oorsprong. Dit voorjaar staat er nieuw album op de planning, waarmee we de band graag weer in Simplon verwelkomen. Bereid je voor op een avond vol dansen, zingen en drinken, samen met de band!

Support komt deze avond van The Boosters, een internationale twaalfkoppige band uit Groningen. Opgericht in september 2013 door zanger Manfred de Roos. Nu alweer een paar jaar verder heeft de band verschillende wisselingen van muzikanten achter de rug. Zelf noemen ze hun muziek skarockpunksoultwotonedans, waarmee ze gegarandeerd het publiek laten dansen!